söndag 29 maj 2011

Den närsynta amatörfotografen

Skam den som ger sig! Jag har fotat lite mera med det nya objektivet, men det är inte lätt att få det bra. Här är det en ranunkel som fått sig ett litet besök av den lilla amatörfotografen, men om det blev bra kan väl diskuteras. Jag får nog läsa på lite om macro/microfotografering!


Annars under helgen har jag varit ute vid vår stuga och grejat lite. Köpte några underbart vackra hängpelagonier på Konsum i byn, och de är i en rosalila färg som kommer att passa bra där ute. Nu ska jag bara hitta något passande att plantera dem i.

På vägen hem tog vi svängen förbi en loppis. Åh, vad mycket fint de hade! Tyvärr hade vi inte så mycket kontanter med oss men vi lyckades i alla fall skrapa ihop så jag kunde köpa lite av vad jag hittat. En jättefin lampfot i svart och guld fick åka med hem, tillsammans med en liten hålslag och några ramar. Bilder på fynden kommer!

Ha nu en skön vecka
Kram på er alla.

1 kommentar:

  1. Å hejsan där lilla amatörfotograf.. tycker du tar alldeles jättefina närbilder.. det är inte lätt men kul.. så du lyckas bra ! Hålslag..gammal..? nåå jag är på jakt efter en sån plus ett gammalt kassaskin.. får hoppas at jag finner nåt kul i sommar.. Ha en fin kortisvecka.. kram..Pia

    SvaraRadera