tisdag 24 maj 2011

Dimman

Helt hysteriskt, ja, det kan livet vara ibland. Just nu befinner jag mig i en period av hur mycket som helst att göra, både på hemmaplan och på andra plan. Och jag kan förbanna att dygnet inte har flera timmar till sitt förfogande, si så där en tio till skulle jag behöva.

Men visst är det skönt att ha något att göra, man ska inte klaga som det så fint heter. Tänk på alla som inte har det, som kanske sitter ensamma hemma hela dagarna, dag efter dag, vecka efter vecka. Tänk att sitta där och höra tiden gå och bara längtar efter något att göra, eller att få träffa någon att prata med. För mycket eller för lite är aldrig bra, det mest förtjusande är LAGOM!

Nog om detta! Jag ville bara tala om för er varför jag inte hunnit att blogga på sista tiden. Men snart lugnar det nog ner sig och då...

Här kommer en bild som jag tog på en av mina turer till Magnus på ROST. Den visar bra hur det är i mitt huvud just nu.


Kram till er alla! Återkommer snart!

3 kommentarer:

 1. Bromsa upp lite annars kan det straffa sej gumman.kram vi får höras när det lugnat sej ang Ingela.kram kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag har försökt att kommentera flera gånger men det har inte funkat. Hoppas att det går nu. Jätte fina bilder har du lagt ut. Ja, det kallar jag verkligen dimma.

  Ha en fin dag!
  Kram Elin
  (elinveena.blogspot.com)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Visst kan det kännas som att allt blir för mycket ibland. Jag är gärna i full fart med idéer och göranden och får tvinga mig att stanna upp ibland.

  Duken har jag köpt på postorderföretaget Stoff och Stil. De har alltid vackra kataloger att beställa med härliga tyger.

  Kul att du tittade in till mig!
  Kram Katarina

  SvaraRadera