tisdag 1 november 2011

Cult från UK

Efter att funderat länge och väl så vågade vi oss på att göra en beställning från Cult Furniture. Och jag måste säga att det fungerade superbra, det var inget knussel. Man beställer och efter 36 timmar står stolarna där.

Och sen var det ju inte sämre när stolarna visade sig vara jättefina och av hög kvalitet. De får högsta betyg av oss.


3 kommentarer:

 1. Hej!
  jag funderar också på att beställa från Cult furniture och hittade din blogg! Kul och se att det gick så smidigt:) Är stolarna sköna att sitta på och har du inga bilder på stolarna hemma hos dig?
  /Charlotte

  SvaraRadera
 2. Hejsan Charlotte!
  Hoppas du tittar in här igen då jag inte kan skicka mitt svar till dig.
  Stolarna är sköna att sitta på, men kanske lite kalla nu när det drar sig mot vintern. Men man kan alltid lägga på ett fårskinn, då blir det genast skönare att sitta på. Jag kan fixa foton på mina stolar så får du se hur de ser ut.
  Ha det gott!
  Eva

  SvaraRadera
 3. Hej,

  Jag mailade dig förra veckan men fick aldrig något svar. Kanske har du inte kvar mailadressen så jag provar att göra ett inlägg också.

  Jag är riktigt sugen att beställa Tolixstolar och vet inte om jag skall våga beställa från Cultifurniture. Så svårt att veta om det är pålitligt och helt "lagligt".

  Av bilderna att döma så är dessa kopior väldigt lika orginalet medan priset halverat... För mig som skall ha hela 6 stolar skulle det göra stor skillnad!

  Maila gärna mig: evelina.wikar@gmail.com och berätta mer om ditt köp.

  Har du jämfört med orginalet. Är det stor skillnad? Hur många ni beställde, vilka färger och om ni fortfarande är nöjda så här ett år efter. Hur mycket frakt och tull kostade mm.

  Tack på förhand
  Evelina

  SvaraRadera