torsdag 6 januari 2011

Nu ska det bli andra bullar

Martin med den ljuvliga bloggen Pain de Martin är en hejar på att baka, och hans blogg är full med härliga bröd och recept. Han har även gett ut två böcker om bröd, bakning och surdegar. Jag har blivit ägare till den senaste av hans böcker "Enklare bröd", och när man tittar i den blir man genast sugen på att dra igång att baka. Den här boken består av enklare recept på bröd som är knådfria, och det passar mig perfekt. Lägger man sig som följare av bloggen Pain de Martin, så kan man köpa boken till ett reducerat pris på AdLibris.

2 kommentarer:

  1. Hm.. ja surdegsbröd är himla gott.. men ack så svårt att göra en fungerande surdeg.. förr vintern försökte jag tre gånger..sen gav jag upp!.. det jäste inte alls som det skulle tyvärr.. du får ge med dej av tipsen när du bakar så kanske jag törs prova igen:).. Pia

    SvaraRadera
  2. Ja, surdegar verkar vara avancerade. Jag kollade i en annan "serdegsbok" som jag har , för jag var lite sugen på att baka. Men om jag skulle ha gjort alla procedurer som stod där så skulle jag fått baka mitt bröd åtta dagar senare!
    Det fiffiga med den här boken är att det inte bara är surdegsbröd utan annat också. Jag återkommer till dig med resultatet.
    Höres igen/Eva

    SvaraRadera