söndag 9 januari 2011

Nu har jag gjort en tavla

Nu har jag äntligen haft tid att pyssla med mina gamla franska kort och dokument som jag köpte i somras. Hade först tänkt att ha dem var för sig, men sen tyckte jag att de passade bra ihop. Det var riktigt kul att pyssla! Just nu är de väldigt enkelt dekorerade, så jag måste klura ut lite fler sätt att "fiffa" dem.Får se hur de ser ut när jag är färdig.


1 kommentar:

 1. Hej!
  Vad kul att du hittade mig! Då kunde jag hitta dig! 'ler* Vilka helt underbara små katter ni har hos er. Att Jörgen Jönsson skulle vara röd, visste jag innan jag såg bilderna *hihi* Röda katter är också underbart vackra. Hade inte Blyerts varit grå, så hade jag nog gärna velat ha en röd kattunge.
  Busig i granen! Vår är ganska snäll, har inte vält den...än....men till nästa gång så vete sjutton om vi inte måste kattsäkra den. Blyerts jagar bara domherrarna på julgransmattan.
  Så längtansfull jag blev, när jag såg dina bilder från Provence.....ack om det ändå...

  nej!!! jag njuter av dagen som är, så vill jag ju leva, så jag bestämmer mig för att njuta av snö och isiga gator och knockliga promenadstigar. Det har sin charm det med.
  Kram
  /Lotta

  SvaraRadera