söndag 5 februari 2012

Lysande tider igen

Ibland kan det vara bra med lite kyla utanför husknuten, man får saker och ting gjorda inomhus. Idag har jag målat gardinupphängen vita, jag har sytt färdigt min "shabby chica" lampskärm och så har jag en surdeg som står och väntar på mig.Den vackra knappspetsen kommer från Iris och Doris i Haga. Lampstommen är ett loppisfynd och spetsen och tyllen kommer från Ohlssons tyger.

6 kommentarer:

 1. Å Eva secken läcker lampa sådan skulle jag vilja ha..kan man inte få gå på idee kurs hos dej??Kram

  SvaraRadera
 2. Men gud såå läckert.. nu blev jag helt plötsligt väldigt pysselsugen.. synd bara att jag ska iväg å jobba.. för när jag kommer hem ikväll då är örken borta:) men jäklar vad du är åhittig.. skulle vilja ha en kurs hos dej ja med.. jag hade bokat en vårpåskmarknad till 30 mars.. här i min närhet.. fick lite för dåligt med folk som kunde ställa upp..så det gick i stöpet.. nu vill jag ha nåt annat att stå å sälja lite påskpysel m.m.. vet du nåt?.kram...Pia

  SvaraRadera
 3. Söt lampa, lyserhos söt tjej !

  SvaraRadera
 4. Heej! Tack för att du delar med dig av den söta lampskärmen =) Kommer bli en variant av den =) Men det jag eg skulle fråga var är katten döpt efter riktige Jörgen Jönsson?


  //Catarina
  isarviin@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Hej Catarina!
  Kul att du gillar min lampskärm, skulle vara kul att se din variant av den.
  Ja visst var han döpt efter den riktiga Jörgen Jönsson! Är man ett FBK-fan så är man!
  Tyvärr blev han överkörd för oss november 2010, och jag saknar honom jättemycket! Du kan läsa om det i min blogg, om du vill.
  Kram Eva

  SvaraRadera