lördag 2 juli 2011

Rosebud

Ni som hittade hit och trodde att ni skulle få läsa om Orson Welles film "Citizen Kane" måste jag göra besvikna, för det här inlägget handlar om riktiga rosor. Men se gärna filmen för den är väldigt bra!

Kan ni tänka er, jag har blivit förtjust i rosor! Självklart har jag tidigare tyckt att de var vackra att titta på, men har inte kunna tänka mig att ha dem i trädgården, bara en massa taggar att slåss emot. Men nu har jag som sagt ändrat mig och tycker att de är ljuvliga och vill ha dem i massor!

Jag tänkte mig en liten häck med rosen Stanwell Perpetula, den har vackra rosor i svag rosa ton och doftar ljuvligt. Än så länge har det bara blivit en buske inköpt, men så fort jag hittar några fler vackra exemplar så blir det köpa av.

Den lilla rosbusken får tillfälligt "bo" i en gammal zinkhink som jag hittade i ett skjul hos mamma. Bakom den ser ni en liten skymt av mina betongrabarberfat som snart ska säljas.
1 kommentar:

  1. KOnstiga saker detta...jag var helt säker på att jag var följare hos dig, men inte då...NU är jag det!!
    Himlans god midsommarmat du lagat...blir riktigt sugen trots att middagen just är intagen ;o)

    Om 1 vecka susar vi neråt, mor de värmländska skogarna! Som vi längtar, hela familjen, pojkarna har tom packat redan...hahahah!

    ha en fin vecka, Klem anna

    SvaraRadera