måndag 13 september 2010

Franska kort

Det har varit ganska mycket nu en tid så jag har inte hunnit att uppdatera min blogg som jag skulle vilja. Vi har fixat och grejat ganska mycket här hemma. Bland annat möblerat om och flyttat garderober. Det senaste projektet har varit att sätta upp gardinstänger och hänga upp gardiner i M:s rum. Det kan tyckas enkelt, men med över tre meter i takhöjd tar det lite tid!

Och när man sen behöver flera av IKEA:s bra runda gardinringar i metall, finner man att de valt att sluta sälja dem! Istället  har de OVALA I PLAST! Vem vill ha det?! Vet någon var man kan hitta snygga små runda metallringar så tipsa mig gärna.

Ja, nu fick jag gnälla av mig lite, nu över till något trevligare. När jag strosade runt på antikmarknaden i Annecy hittade jag två vackra ljusstakar, jag blev genast förälskad i dem! För 8 euro fick de åka med hem till mig, billigt för en så lång resa! Sen kunde jag inte motstå de gamla franska vykorten. Alla var de skrivna med en vacker gammal skrivstil i svart bläck på baksidan och adresserade till någon kär vän. Och tänk, jag fattar inte ett ord av vad det står, men vackert är det! Men framför allt, de bär på en historia från en svunnen tid.

1 kommentar:

  1. Skönt att få med en till medlem i "Vi som gillar franska, men inte vet vad det står" Kram kram

    SvaraRadera