söndag 22 augusti 2010

Vive la France

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade min blogg. Men jag har varit på semester till underbara Frankrike! Vi hade hyrt ett hus i Provence i en liten by som heter Fayence. Och för att få se så mycket som möjligt bilade vi ner. Allt som allt åkte vi ungefär 550 mil på vår lilla semestertur! När man tänker närmare på det så har vi faktiskt åkt bil ända ner till Medelhavet.

Vår första natt i Frankrike tillbringade vi i en stad som heter Annecy, en helt underbar stad med massor av vackra hus.Sista lördagen i månaden annordnas det en loppis, eller kanske borde man kalla det antikmarknad, i de gamla kvarteren i staden. Och visst hade vi tur för när vi var där var det sista lördagen! Solen lyste från en klarblå himmel när vi begav oss ut för att leta reda på marknaden. När vi till slut hittade den vimlade det av människor där. Att få gå på denna marknaden var som att komma till paradiset för den som gillar shabby-chic och fransk inredning!

Gatorna kantades av bord fyllda med de mest underbara ting. Jag skulle kunna ha köpt hur mycket som helst, men tyvärr var det ganska dyrt. Men några fynd blev det i alla fall.
En sak vet jag och det är att hit ska jag igen. Vive la France!

2 kommentarer:

  1. Uj uj uj, får nypa mig i armen för att förstå att jag är vaken och inte drömmer. Inte undra på att du njöt vännen! Kram

    SvaraRadera
  2. Dit vill jag oxo ,och det snart det =) tackar för besöket idag ,det gav mig massa med inspiration! välkomna åter !

    SvaraRadera