lördag 19 november 2011

Har man ingen hylla får man skaffa en

Som så många andra inredningsintresserade har jag en massa inredningstidningar, men hos mig  ligger de och dräller lite överallt. Nu har H. löst problemet. Härom kvällen överraskade han mig ordentligt. När det var dags att lägga sig möttes jag av något som låg inbäddat vid min säng. Det var inte direkt ett litet paket som låg där!

Jisses vad glad jag blev när jag fick packa upp en svart Pilaster!

torsdag 17 november 2011

Min String

Ha, ha, ha - nej, det är inga stringtrosor ni ska få kolla in, utan ett av mina fynd från vår resa till Stockholm, en Stringhylla, som vi köpte på Svenssons i Lammhult som numera även ligger i huvudstaden.

Många av oss är ju uppväxta med en stringhylla hängande på väggen, och de kan därmed väcka en del nostalgikänslor. Underbara i sin rena och enkla design passar de in i de flesta miljöer. Och nu finns det många olika färger och kombinationer att välja på, så jag kan tänka mig att de flesta kan hitta en modell som passar.

För att överraska oss själva slog vi till med en vit. Nu ska jag bara fylla den med en massa bra och snygga saker. Undrar om detta leder till flera inköp, för nu måste ju sakerna passa in i hyllan, eller hur?

torsdag 3 november 2011

Det är jag som talar om var skåpet ska stå

Tänk ibland har man tur i alla fall! Jag har länge varit sugen på att skaffa ett gammalt militärskåp. Tyvärr har de som varit till salu på Tradera varit för avhämtning, och det alldeles för långt bort, typ Nässjö! Men då kom jag ihåg att jag BOR på ett f.d. militärområde, kan det finnas skåp kvar här? Vaktmästaren hittade ett som jag kunde få. Och här står det nu i vår hall och jag är så nöjd!

Trevlig helg på er!

tisdag 1 november 2011

Cult från UK

Efter att funderat länge och väl så vågade vi oss på att göra en beställning från Cult Furniture. Och jag måste säga att det fungerade superbra, det var inget knussel. Man beställer och efter 36 timmar står stolarna där.

Och sen var det ju inte sämre när stolarna visade sig vara jättefina och av hög kvalitet. De får högsta betyg av oss.