tisdag 27 september 2011

Tänk så det kan bli

Vi håller fortfarande på att fixa till i lägenheten, tänk att det ska ta så lång tid att bli färdig! Äntligen har vi tagit tag i fula sladdar som vi har, så nu ska det bli snygga platta diskreta sladdar till högtalarna. "Vara men inte synas" är vårt ledord just nu! Men vad händer när vi skulle koppla ihop allt? Det fattades "sockerbitar" för oss. Och det är ju inga problem när vi bor i stan där äffärerna är öppna till 22:00! Så vi iväg.


Men vad tror ni vi kommer hem med - jo, en SPISHÄLL med induktion!


Tänk så det kan bli!

torsdag 8 september 2011

En flygande matta


Ja, man kan inte säga att inläggen duggar tätt hos mig precis. Men det har varit en hektisk tid på jobbet nu när skolan har startat. Och nya barn innebär även nya baciller - så det har varit lite host och nys en tid.
Nu har jag under en tid varit på jakt efter mattor av olika slag.  Jag har kommit över två till kanonpris! Den randiga kommer från Hemtex och kostade, om jag inte minns fel, 299:-. Den stora svarta plastmattan har jag beställt på Jotex, och passade då på att utnyttja min 50% rabatt! Jag blev lycklig ägare till den för 349:-! Och den är helt okej för det priset, men man kan inte jämföra den med Pappelina, som är i en klass för sig.
 
Nu ska jag bara hitta två riktigt stora till vardagrummet, och då kan jag kanske bli nöjd på mattfronten. Om sanningen ska fram har jag hittat en ursnygg matta på EM men den föll inte alla i smaken, tyvärr.