måndag 26 juli 2010

Soppskålen

Raindrops Keep Falling on My Head... Usch, vilket grått och trist väder vi har fått! Just nu faller ett fint duggregn över oss, och det är inte speciellt varmt. Men lite glad är jag ändå för nu har jag äntligen fått tag på en fin soppskål. Den kanske skulle passa bra att servera en god och värmande tomatsoppa ur.

lördag 24 juli 2010

Mina auktion och loppisfynd

Idag har jag varit på auktion och på vägen hem hann vi med en lopppisrunda. Och visst gjorde jag några fynd...kolla bara!



Skridskorna kanske kan bli fina i någon dekoration när vinter närmar sig. Vi får se vad det kan bli. Men hur som helst är jag mycket nöjd över dem!

Och för tio kronor fick den lilla söta klockan följa med hem till mig.



Gamla plåtburkar kan man inte få för mycket av. De passar över allt tycker jag!
Trevlig helg på er allesammans!

tisdag 20 juli 2010

Fjärilar i svart

Här kommer nu några bilder på mina svarta fjärilstavlor. Det är så himla kul att göra tittskåp med olika små detaljer. Nu letar jag olika små saker som man kan använda sig av. Mitt senaste fynd är gamla franska tidningar från början av 1900-talet, fyllda med vackra bilder och texter. Och snart ska vi ut och resa, då hoppas jag att jag hittar massor av fina scrappsaker och annat fint att dekorera med.


Bröllopsrosen

I helgen var vi på bröllop då våra goda vänner M och C gifte sig. Det var så vackert och romantiskt alltihopa. Det enda som inte riktigt gick som de hade tänkt sig var att Frippe inte ville gå fram med ringen vid vigseln, som det var tänkt först. Frippe är katten i huset, han hade tagit plats vid middagsbordet och satt där och beskådade det hela.

Nu ska ni få se på andra bullar

Tro det eller ej, men jag har faktiskt bakat bullar! Ni som känner mig vet att det inte hör till vanligheterna det där med att baka, trots att jag kommer från en bullbakande släkt. Och har en mor som står med händerna i  degbunken varje dag.

Men nu har det alltså hänt och för att ni ska tro mig tog jag kort på härligheten. Våningsfatet som bullarna ligger på är ett loppisfynd som jag gjorde i våras. Kaffekopparna har jag fått av svärmor!

måndag 12 juli 2010

Flera fjärilar

Här kommer det lite flera av mina fjärilstavlor:





Tavlorna kostar med ram 140:-. Vill ni få den skickad till er så tillkommer frakt, men har ni vägarna förbi mig så får ni gärna komma in!

De svarta fjärilarna är under tillverkning och kommer snart.

torsdag 8 juli 2010

Mina fjärilstavlor

Jag lider av kroniskt pysselpirr! Jag måste hela tiden ha något pyssel eller hantverk på gång. Just nu har jag fått dille på att göra fjärilstavlor. Jag klipper, klistrar och dekorerar mina tavlor för fullt, det är så himla kul!

Jag kommer att sälja en del av dem. Fjärilarna finns i vitt, rosa, turkos och svart och med svart eller vit ram. Det kommer fler bilder.

Sockerlådor blir pocketlådor

Jag är så förtjust i mina gamla sockerlådor, de kan användas till så mycket. För tillfället har de blivit nattygsbord i stugan på landet. Det går precis att förvara två rader med pocketböcker i dem. Kanon för oss som läser ganska mycket!